was successfully added to your cart.

Vanaf 1 juni is het dragen van een mondkapje in o.a. het OV verplicht. Ben je op zoek naar een mondkapje dat jezelf en anderen beschermt tegen de verspreiding van het coronavirus? Maar wil je wel een mooi en modieus exemplaar dat past bij je outfit en op een eerlijke manier is geproduceerd? Mode Met een Missie biedt modieuze mondkapjes van mooie stoffen die geheel volgens onze missie zijn gemaakt.

Sinds 2005 maakt Mode Met een Missie prachtige mode op een eerlijke manier. Onze missie: iedereen verdient een tweede kans. Dat geldt voor de mannen en vrouwen in ons atelier, die het naaivak leren en met trots iets moois maken. Maar ook voor de kleding: in ieder ontwerp verwerken we een tweedehands detail.

Ons nieuwe assortiment modieuze mondkapjes is geheel volgens deze missie gemaakt door mannen en vrouwen in ons atelier. De mondkapjes zijn herbruikbaar door ze te wassen op 60 graden.

De mondkapjes zijn beschikbaar in twee varianten; een verrassingspakket van 3 simpele maar mooie mondkapjes voor 9,95 óf modieuze mondkapjes gemaakt van prachtige design reststoffen. Verschillende mondkapjes matchen daardoor perfect bij andere kleding uit onze collectie en maken zo je outfit compleet.

Kom langs in de winkel in Arnhem of bestel ze via de webshop.

Let op: de mondkapjes zijn niet bedoeld voor medisch gebruik en bevatten geen keurmerk. Ze bestaan uit meerdere lagen, sluiten goed aan en zijn gemaakt van 100% katoen of van goedgekeurd OK sterilisatie materiaal. Je kunt aangeven waar je voorkeur naar uit gaat.