Mode Met een Missie

Samenwerking met Driestroom stopt per juni 2021

De samenwerking tussen Driestroom en Mode met een Missie wordt per 1 juni 2021 beëindigd. In 2013 startte MmM de samenwerking met Driestroom. Vanuit het atelier in Arnhem werkten we samen aan de collectie van MmM. In 2017 kwam daar ook het atelier in Druten bij. In de ateliers werken deelnemers onder begeleiding aan de modecollectie. Door dit werk in de ateliers leerden de deelnemers de fijne kneepjes van het naaivak en konden ze nieuwe stappen in hun leven zetten. Vanwege inhoudelijke verschillen van inzicht en om financiële redenen hebben we nu in goed onderling overleg besloten om ieder onze eigen weg te gaan. Het gevolg hiervan is dat het ateliers in Arnhem en Druten dicht gaan op 1 juni 2021.

MmM blijft als stichting gewoon bestaan en zal haar activiteiten met andere partners voortzetten. Driestroom gaat door met andere naaiactiviteiten, maar niet meer onder de vlag van MmM.
Voor deelnemers betekent dit dat er mogelijkheden zullen blijven om voor MmM of bij Driestroom te blijven werken.

Met de beëindiging van het atelier in Arnhem gaat ook de winkel van MmM aan de Klarendalseweg 476 op 1 juni 2021 sluiten. De verkoop zal MmM daarna op een andere manier gaan organiseren.

Hoe de activiteiten van Driestroom en die van MmM vanaf 1 juni 2021 verder vorm krijgen zullen we de komende tijd laten weten via onze beide websites. Natuurlijk kun je ook e-mail of telefoon verdere informatie vragen.

We hopen dat we jullie hiermee voor dit moment voldoende hebben geïnformeerd.